93 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
1-6-2024 14:27:35
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
zeer tevreden koffie bij ontvangst goed zaken gedaan met janus en janus jr mooie mercedes gekocht bij dealer veel duurder groet kobus
30-5-2024 12:43:33
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
25 januari een nissan qashqai gekocht ,super blij mee ,. 29 mei wilden we met de auto weg ,hij deed het niet. De autosprint garage gebeld, ondanks dat ze het druk hadden, binnen 10 min was er een monteur bij ons ,die zei ,de accu is stuk . Auto naar garage nieuwe accu ,we konden weer op weg met de auto. En we hoefde niets te betalen, service zei de monteur. Super bedrijf
25-5-2024 09:18:34
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Prachtige T-roc gekocht voor onze zoon. Alles prima geregeld en voor een goede prijs.Bedankt voor de prettige behandeling. Ik kom zeker terug voor een auto voor mezelf.
8-5-2024 09:18:37
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Prijs/kwaliteit
10
Gisteren een heel mooie VW T Roc gekocht van sep 2023 en maar 3100 km gelopen,na een vriendelijk ontvangst met een kopje koffie snel en eerlijk zaken kunnen doen geen verkoop praatjes maar eerlijk en recht door zee en een goeie prijs voor onze auto terug gekregen. Ik raad dit bedrijf aan als eerlijk en oprecht zaken wilt doen. Groetjes Geert en Lisette uit Baexem Limburg
9-4-2024 16:04:28
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Fijne mensen oprecht eerlijk ze hebben alleen mooie jonge wagens staan met weinig kilometers we zijn dik tevreden met Sprint Auto mobiel bedankt voor de goede service en de lekkere koffie. Groetjes uit Spijkenisse Roos en Aad.
24-3-2024 17:39:27
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Vorige week heb ik een prachtige Nissan qashqai bij dit bedrijf gekocht. Janis sr en Jr zijn een prima team. Ze zijn vlot en accuraat en komen hun afspraken na. Senior kan vlot zaken doen want komt direct met een voorstel als je een auto hebt in te ruilen.Ik had een auto om in te ruilen en heb daarvoor een prima prijs gehad.
6-1-2024 01:07:17
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
ik heb een auto gekocht van dit bedrijf. Hij is echt aardig en betrouwbaare mensen. Ik raad dit bedrijf aan
8-12-2023 10:38:37
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Wij hebben bij dit bedrijf een Lynk en co 01 gekocht. Er zat een barst in het ruit en daar hebben ze een nieuwe voor besteld en geplaatst. Ook zat er een steenslagpit op de moterkap, deze hebben ze gevuld, daar zie je nu niets meer van. Hier worden auto's nog op een oude manier verkocht waarbij de werknemers voor je klaar staan en gezellig met je praten. wat ze zeggen beloven ze. Ik zou zeker nog een keer een auto daar vandaan halen. Ze hebben een enorme variatie aan jonge auto's staan.
19-11-2023 16:44:26
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Een zeer goede auto dealer volgens mij. Al 2X een auto gekocht, zeer tevreden over aankoop en aflevering. Inruil realistische waarde, en snelle oplevering.
16-9-2023 19:14:23
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Top auto gekocht, T-cross vw, heerlijk zakendoen is het met deze mensen. Niet het gelikte praat van die mannetjes in maatpak, maar recht voor zijn raap zaken doen. Zou hier zo weer een auto kopen P.S ja Janus ik heb dit zelf geschreven . Groeten vanuit Harlingen
3-9-2023 18:41:17
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Net een VW T-Cross van een half jaar oud bij dit bedrijf gekocht alles wordt daar perfect geregeld eerlijke prijs voor oude auto en ze komen de afspraken na kan het iedereen aanraden…
1-9-2023 17:42:52
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
2 weken geleden een prachtige vw t-cross 1.5 style gekocht bij deze mensen, de auto bevalt prima,even wennen was het wel omdat we nog niet eerder een automaat hadden gehad, we kunnen niet anders zeggen dat we prima behandeld zijn door Janus sr en zijn zoon, ze komen na wat ze beloven dus mocht u op zoek zijn naar een mooie jonge auto, ga gerust met deze mensen in zee.
2-8-2023 14:15:09
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Erg blij met de Nissan Qashqai ! Weinig km op de teller en een scherpe prijs! Fijn zaken gedaan met Janus alles werd keurig netjes geregeld.
13-7-2023 11:08:36
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Prima service auto gebracht voor Apk en onderhoud keurig weer afgeleverd in Hoorn. Wat een luxe
7-6-2023 21:39:52
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Deze week een zo goed als nieuwe Volkswagen T-Cross (anderhalf jaar jong en slecht 17.000 op de teller) voor mijn moeder gekocht bij Janus. Schitterende auto, werkelijk waar als nieuw! Bovendien een eerlijke prijs voor inruil van de Suzuki Ignis gekregen. De deal was snel gesloten en de auto is geleverd met een volle tank, helemaal top! Mijn moeder ook helemaal in haar nopjes met wat waarschijnlijk haar laatste auto gaat worden (ze is bijna 80, maar geniet nog iedere dag van autorijden en rijdt nog goed voor haar leeftijd!). Ik ben zo tevreden over de verleende service en eerlijkheid van Janus dat ik binnenkort nog een extra T-Cross ga kopen als tweede lesauto (automaat) voor mijn rijschool, zodat ik naast schakelbak ook automaat rijles kan gaan geven, ook lekker om af en toe geen 'geschok' te hebben door het handmatig schakelen van leerlingen. Nu alleen nog een mooie inruilprijs voor onze Mini John Cooper Works Cabriolet, want dat is een heel bijzonder autootje en voor de liefhebber, daarna zal de koop zo gesloten zijn ;-) Tot binnenkort Janus en Janus jr.!
22-5-2023 17:50:53
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
in een woord GEWELDIG. Geweldig wagenpark, Geweldige service en kennis omtrent de auto's. Zeer goede deal gemaakt met de VW T-ROC met nauwelijks kilometers op de teller. Vader Janus en zoon Janus jr., zijn direct eerlijk en rechtdoor zee, iets wat ik ontzettend waardeer. Ben je op zoek naar een goede wagen en goede service kan ik Sprint Automobiel zeker aanraden!
20-5-2023 10:37:47
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super autobedrijf. Super mooie ford puma gekocht. We krijgen een goede voorlichting over de auto en hebben een mooie deal gesloten. Onze eigen auto hebben we kunnen inruilen. Janus en Janus zijn super oprechte mensen! Dit bedrijf beveel ik zeker aan!
3-5-2023 22:17:18
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Vandaag een Nissan Qashqai gekocht bij Sprint Automobiel. Met Janus senior een prettig gesprek gehad over de inruil van mijn auto en waren er snel uit. Janus senior is vriendelijk, duidelijk en heeft een reële prijs geboden voor de door mij ingeruilde auto. Verder vriendelijk te woord gestaan door Janus junior, die mij zeer behulpzaam is geweest met uitleg over de “nieuwe” auto. Samengevat erg tevreden over dit bedrijf!
5-4-2023 17:07:19
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
In maart hebben wij ter oriëntatie een bezoek gebracht bij Sprint Automobiel, op zoek naar een snellere auto. Daar werden wij aangenaam verrast door een prachtige Mercedes-Benz C300. De auto was werkelijk als nieuw. De auto werd direct klaargezet voor een proefrit en al snel kwamen we tot een mooie deal waarbij we onze eigen auto hebben ingeruild. Ook de service na aanschaf is goed waarbij wordt gedacht in mogelijkheden en nette oplossingen.
26-3-2023 18:07:23
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Na een zoektocht op internet naar een nieuwere Mercedes-Benz B200 model 2019 met weinig kilometers voor een redelijke prijs zag ik dat deze te koop was bij Sprint Automobiel. We hebben even getwijfeld of we vanuit Borne (Twente) de rit van 2 x 200 km er wel voor over hadden maar hebben toch maar besloten te gaan ook al vanwege de goede recensies. We zijn heel vriendelijk met koffie ontvangen en merkten meteen dat het verkoopgesprek over de inruil/aankoop met Janus soepel, zonder gladde verkooppraatjes maar vooral betrouwbaar verliep. Daardoor konden we het snel eens worden.. De gemaakte afspraken met Janus en zijn zoon worden snel en netjes nagekomen. Toen we de auto ophaalden stond deze klaar met een volle tank wat voor ons weer een extra service was. Super! Vanuit Borne is het de reis waard geweest We raden Sprint Automobiel zeker aan!.
26-3-2023 08:54:12
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Vader en zoon beide vriendelijk, geen gladde praatjes, Heel duidelijk en komt zeker zijn afspraken na. Ik heb een mercedes gla gekocht. Ik raad autospirit zeker aan.
22-3-2023 15:43:09
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Ik heb hier een hele mooie Ford Kuga uit 2022 gekocht. Nette service. Ook na de aankoop. Eerlijke en no nonsense verkoop door vader en zoon. Zeer zeker een bezoek waard als je een andere auto zoekt.
12-3-2023 12:07:12
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
8
Ik heb een Kia Sportage gekocht bij Sprint Automobiel en wat me gelijk opviel was de fantastische, warme en persoonlijke service. Niks geen gladde verkooppraatjes maar eerlijk en betrouwbaar advies! Dat is nog eens verfrissend in deze tijd. De auto's die verkocht worden zijn vrijwel nieuw en er is weinig in gereden. De prijzen zijn voor deze tijd zeer redelijk. Die van ons is uit 2022 en heeft om en nabij 6000 km gereden. Ziet er fantastich uit van binnen en van buiten. De eigenaar van het bedrijf heeft onze auto met een volle tank op zondag bij ons thuis afgeleverd. We hadden de auto zaterdag gekocht, maar de betaling was door technische redenen pas zaterdagavond rond. Top bedrijf van vader en zoon. Uitstekende service. We zijn er erg blij mee. 5 sterrren!
20-1-2023 21:34:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
In december reden we vanuit Groningen naar Heerhugowaard om een proefrit te maken. Een paar weken daarna konden we de auto al ophalen. Goede prijs voor een mooie auto en onze oude auto werd goed ingeruild. Janus, bedankt!
29-12-2022 20:52:00
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Samen met mijn vrouw naar Sprint Automobielen gereden om te kijken naar een mooie, ongeveer half jaar oude Kia Xceed te kijken. Was strak geprijsd. Onze Kia Rio wilden we daarop inruilen. We werden hartelijk ontvangen en na een kopje thee konden we een proefrit maken. Er werd niet om een rijbewijs gevraagd en we hoefden geen formulier in te vullen of te ondertekenen. Nee daar werd totaal niet moeilijk over gedaan. Tijdens de proefrit werd het snel duidelijk. De Xceed was gewoon nog nieuw en reed heerlijk. Terug gekomen bij Sprint gingen we zitten en al gauw kwamen we er uit omdat ook door Janus al van te voren gevraagd was wat wij minimaal terug wilde hebben voor de Kia Rio. Dit om een teleurstelling te voorkomen en de reis van een uur niet voor niets te hoeven maken. Janus is een man van helder handelen. Heerlijk! Wat wel jammer was, was dat de reservesleutel kwijt was geraakt. Dit zou Janus allemaal regelen en dat wilde Janus in 1x netjes geregeld hebben. Dat duurde echter toch langer dan gedacht waardoor de auto toch alvast door zoonlief naar Houten werd gebracht. Nadat de reservesleutel binnen was na een paar weken ben ik weer naar Sprint gereden omdat de auto daar moest zijn om de sleutel in te leren. Ik kon er dan op wachten. Was super gezellig maar zoonlief kwam gefrustreerd en onverrichter zaken terug van het bedrijf die dat zou doen. Janus was hier merkbaar door teleurgesteld en baalde hier enorm van. Daarom de afspraak gemaakt dat ik dit dan toch maar zelf ging doen bij de Kia dealer Houten. Daar was het gelukkig snel geregeld. De rekening moest ik zelf even voorschieten maar werd binnen 1 uur al betaald toen ik de rekening doorstuurde naar Sprint... Dit was voor beide partijen jammer dat het niet helemaal soepel was verlopen maar vervolgens toch snel en netjes opgelost. Het deed Janus zichtbaar wat want hij baalde dat dit een smetje zou zijn op de goede naam van zijn bedrijf. Janus als ik een keer in de buurt ben kom ik een bakkie doen en moeten we er achteraf om lachen. Ik zou zo weer een auto bij je kopen!
17-11-2022 14:59:19
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
7
Prijs/kwaliteit
10
Autosprint geeft zelf aan het eerlijke verhaal te vertellen zonder poespas. Dat vertaalt zich in een faire inruilprijs en aantrekkelijk geprijsde jonge occasions. Je moet wel goed voorbereid naar de showroom komen want door het diverse aanbod van merken en modellen kan je niet uitleg krijgen over ieder knopje! Kun je snel beslissen dan krijg je een prima auto voor een zeer concurerende prijs. Een misverstand over de juiste typevermelding en de daadwerkelijk geleverde versie werd coulant opgelost.
22-9-2022 14:12:32
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Wij kochten begin deze week een prachtige en zeer jonge Peugeot 208 bij Sprint automobielen. Het leuke is dat het een echt familiebedrijf is met vader en zoon, Ze bestaan al meer dan 40 jaar. Wij konden de auto 1 dag later al ophalen en de auto stond prachtig gereed klaar. Alle administratie was van te voren al geregeld. ze reageren ook snel. Ik vulde zondag een contactformulier in een maandagmorgen werd ik netjes direct terug gebeld. Auto stond wel al op de website maar nog zonder foto's. Die kreeg ik maandag direct via de app. Ik kwam met de trein aan op station Heerhugowaard en en het was geen probleem om me daar op te halen. Bedrijf wat eerlijk zaken doet en no nonsense is. Ze hebben een uitgebreid aanbod van hele jonge mooie auto's. Wij zouden zo weer terug komen de volgende keer.
3-9-2022 12:03:57
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Aangezien wij dit jaar weer met het gehele gezin met de auto op vakantie naar Italië wilden en ik in het bezit was van een BMW 118i was ik aan het rondkijken voor een grotere en toch zuinige auto. Uiteindelijk zag ik ongeveer 3 weken voor vertrek een prachtige en zo goed als nieuwe (dec. 2021 met nog geen 4.000 km op de teller) Kia Ceed SW GT-line te koop staan bij Autosprint in Heerhugowaard. Ik ben daar op een zaterdag met mijn vrouw naartoe gereden om gewoon even te kijken. Wat een prachtige auto’s hebben ze daar staan…..! Allemaal tweedehands maar zo goed als nieuw. Vooral veel Nissan Quasquai en VW T-Roc. Door de zeer enthousiaste en ervaren eigenaar Janus en zijn zoon geweldig geholpen en na een vrijblijvende proefrit tot elkaar gekomen qua prijs. Een kleine anderhalve week voor onze vakantie de auto ingeruild en opgehaald. Toen bleek dat er nog 4 winterbanden opzaten ben ik teruggegaan en heeft Janus kosteloos 4 splinternieuwe zomerbanden voor mij geregeld die ik er alleen zelf op diende te laten zetten. Ik mocht de 4 winterbanden ook gewoon behouden. Wat een service en nogmaals dank daarvoor! We hebben er inmiddels inclusief zomervakantie in Italie ruim 8.000 km op staan en de auto is fantastisch. Alles erop en eraan, rijdt superheerlijk en ook nog eens zuinig. Inclusief zware belading en dakkoffer reed de auto op de heen- en terugreis gemiddeld 1 op 17,5 bij een snelheid van ongeveer 115 km per uur. Zonder de belading en dakkoffer reed de auto in Italie vaak gemiddeld al richting de 1 op 20 zo niet zuiniger op de wat langere stukken. Kortom: het leek aan de voorkant een sprong in het diepe maar door het vertrouwen dat Janus mij ga en de eerdere recensies die ik had gelezen ben ik enorm tevreden over Autosprint HHW en kan ik iedereen aanraden om daar een jong gebruikte 2e hands auto te kopen. Bedankt Janus voor het fijne contact en de service.
16-7-2022 17:10:20
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Mooie auto gekocht bij janus alles is netjes geregeld
14-7-2022 19:14:49
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
In 2019 bij dit bedrijf een VW Tiguan gekocht. Toen goede service en een goede auto aangekocht. Tot en met vandaag veel plezier van gehad. Daar wij weer een jongere auto zochten zijn wij weer bij dit bedrijf terecht gekomen. De keus was moeilijk omdat er allemaal mooie auto's staan. Wij hebben nu een mooie VW T-Roc aangeschaft. Dit bedrijf heeft mooie en goede auto's en eerlijke verkoper.
16-6-2022 10:10:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Wij hebben hier een hele mooie VW polo GTI gekocht. Na een proefrit waren wij verkocht en zo ontstond er snel een deal! Hele fijne ervaring met dit bedrijf. Transparant, en eerlijk!
27-5-2022 13:23:05
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Afgelopen week mijn Volvo V60 ingeruild voor een Peugeot 3008. Na een proefrit was de deal snel gesloten. Ik kreeg het kenteken eerder dan de auto........ Alles was snel geregeld. Auto werd keurig geleverd met een volle tank!
26-4-2022 12:29:46
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Na een prettig gesprek, onder het genot van een kop koffie, een proefrit gemaakt in de Nissan Qashqai die we op het oog hadden. Fijne auto, weinig kilometers, oogt als nieuw. Na een dag bedenktijd besloten deze te kopen, mooie prijs voor onze oude auto. Na een paar dagen lag het kentekenbewijs al op de mat. De Nissan heeft in de tussentijd nog een servicebeurt en een keuring door een onafhankelijk Bovag bedrijf gehad. Sprint is een prima bedrijf, geen overdreven verkooppraatjes, en belangrijk afspraak is afspraak.
6-4-2022 22:11:56
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
10
Vorige week een prachtige Ford Puma gekocht. Wat heeft deze garage prachtige jonge auto's staan met weinig kilometers. Het was ff lastig om een beslissing te maken welke we gingen kopen. Deze garage is zeker een aanrader! Wij komen zeker terug.
23-3-2022 07:20:08
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Keurig no nonsens bedrijf. Doet wat het belooft. Kentekenbewijs lag al in de bus toen we thuis kwamen met de auto. Enige minpuntjes waren de hoeveelheid benzine bij aflevering, daar konden we net mee thuis komen en we moesten zelf ontdekken dat de reservesleutel ontbrak, wat wel weer netjes is opgelost.
9-2-2022 17:11:35
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Mooie VW T-roc gekocht met weinig km. Hoop hier een fijne auto aan te hebben.
23-1-2022 11:19:57
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
We hebben een prachtige jong timer Nissan Qashqai met weinig km bij Sprint aangeschaft. Dit naar volle tevredenheid inclusief inruil. De communicatie verliep direct en plezierig. Wat is afgesproken wordt nagekomen. Uitstekende service.
4-1-2022 16:12:55
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Wij hebben een VW Tiguan model 2021 bij Sprint gekocht. Mooie auto, alles erop en eraan, winterbanden erbij. Bij aflevering was geen Nederlandstalig instructieboekje aanwezig maar werd snel en praktisch opgelost. Directe en eerlijke communicatie, goede service en afspraak = afspraak. Wij zijn tevreden!
23-12-2021 21:35:38
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Snelle en goede service Heb daar een mooie jonge occasion Audi Q3 gevonden.
14-12-2021 09:51:14
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Wij kwamen voor een Qashqai maar zijn met een hele mooie Tiguan naar huis gereden. Scherpe prijs, prachtige auto('s) en geen loze beloften. Wat wordt afgesproken wordt nagekomen. Top!
13-11-2021 12:55:07
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Mooie Qashqai gekocht bij sprint automobiel. Geen slappe verkooppraat maar boter bij de vis aanrader om een auto aan te schaffen
5-11-2021 17:28:24
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Wegens de gunstige prijsstelling hebben wij bij sprint Automobiel een Nissan Qashqai gekocht. Deze bleek helaas niet aan onze verwachtingen te voldoen. Nadat wij dit aan de eigenaar hadden gemeld, stelde hij direct voor om de auto voor een ander exemplaar om te ruilen. Hij kwam ons zelfs nog tegemoet door het prijsverschil te delen. Al binnen 3 uur na het afsluiten van de deal werden de auto"s door Sprint Mobiel op ons huisadres in Friesland omgewisseld. Wij zijn heel erg blij met de geboden oplossing. Dus niet alleen een gunstige prijsstelling, maar ook een geweldige service bij dit bedrijf.
1-11-2021 20:48:33
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Met de komst van ons dochtertje werd ons Opeltje te klein en gingen we op zoek naar een betrouwbare en veilige auto. Na wat marktonderzoek kwamen we tot de conclusie dat de Nissan Quashqai voor ons de beste optie zou zijn en kwamen we erachter dat Sprintautomobiel hierin gespecialiseerd was. Extra luxe uitvoeringen met weinig kilometers. Na een bakkie koffie met de eigenaar mochten we zelf ervaren hoe goed en soepel de auto reed. We werden snel en goed geholpen en hoefden niet langer te zoeken. Afgelopen zaterdag hebben we dan ook onze (bijna) nieuwe Nissan qashqai opgehaald. Wij voelen ons koning te rijk en ons dochtertje geniet van het prachtige panorama dak.
29-10-2021 19:25:09
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Vandaag onze Nissan qashqai opgehaald , vorige wk gekocht, echt een prachtige auto met alle nieuwe snufjes, automaat tecna plus , model 2020, compleet met allerlei snufjes. Janes is een eerlijke verkoper geen mooiweer praatjes. Hij zegt zoals het is en daar houden wij wel van. En de koffie is heerlijk en in een kopje inplaats van papieren bekertje dat is een leuke binnenkomst..wij komen vast weer bij dit bedrijf terug.
23-10-2021 19:58:12
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Kwalitatieve nette auto’s, prettig en recht door zee. Juiste prijsstelling en flexibel. Ook openstelling buiten de kantoor uren waarvoor dank. Meer als tevreden weggereden met jong gebruikte auto.
4-10-2021 10:01:24
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Hier in juni een Nissan Qashqai gekocht bouwjaar 2020 met 18.000 km op de teller. Nu al 7000 km mee gereden… Nu dus tijd om een beoordeling achter te laten. Verkoop- gaat iets anders dan je gewent bent hier, eigenaar komt niet in een net pak en gladde praatjes naar je toe…..maar zegt precies waar het op staat en dus weet je meteen waar je aan toe bent….meteen ter plekke proefrit mogen rijden en we waren gelijk verkocht. Duurde bij ons iets langer dat we de auto mochten ophalen maar dat lag niet aan hun (opvragen kenteken). Ik zou ieder die op zoek is naar een nieuwe auto deze zaak kunnen aan bevelen…..
9-9-2021 17:15:53
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Goed en klantvriendelijk bedrijf. Laatst een Hyundai Tuscon gekocht waarbij we samen een goede deal hebben getroffen en complimenten voor de goede service.
20-8-2021 09:27:13
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
10
We kwamen voor een Audi Q3 en vertrokken met een VW Tiguan! Nadat we op internet gezocht hebben naar een Audi Q3 vonden we een bij sprint automobiel die voordelig geprijsd is, dus wij kijken maar wat blijkt nu dat in de advertentie stond dat deze een elektrische achterklep heeft maar deze niet op de auto aanwezig was...... dus moesten we onze verwachting aanpassen, doordat deze Audi erg gunstig geprijsd was hebben we toch besloten om een proefrit te maken en daarna deze aan te schaffen. Toen we naar binnen gingen om de koop op papier te zetten viel mijn oog op de Tiguan Elegance die had nl alle opties die ik miste op de Audi Q3 voor de zelfde prijs. En hebben toe besloten deze aan te schaffen dat was geen probleem. Vriendelijke eigenaar en zoon.
8-8-2021 21:29:05
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik heb een auto gekocht augustus 2020. de verkoper heeft me zeer goed geholpen en al zijn afspraken nagekomen. Nu heb ik onlangs weer een auto gekocht nadat me auto was gestolen. En weer hebben ze zeer goed geholpen. de service is perfect en bij autosprint is afspraak=afspraak. ze krijgen van mij een dik verdiende tien
7-8-2021 15:13:57
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
7
We kwamen uit Den Bosch en hebben een mooie Volkswagen T-ROC gekocht. Er zijn alleen maar hoge auto’s wat onze voorkeur heeft.
30-6-2021 19:25:43
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Vanmorgen even maar een bajkkie gaan doen, na een beetje praten overstag gegaan voor een mooie qashqai en mijn vorige qashqai voor mooie prijs kunnen inruilen....en ik denk dat we allebei tevreden zijn met deze deal ...nu even wachten totdat ik hem kan ophalen
20-6-2021 11:41:08
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Een kennis van onze zoon had hier een Quashgai gekocht en was zeer tevreden. Onze zoon ging er dus ook kijken en.....kocht ook een Quasqai. Ook hij was zeer tevreden over de service, de kwaliteit en de betrouwbaarheid. Dus gingen wij ook eens kijken, na orientatie op de zeer functionele website, En voor ons stond er ook de perfecte Quashqai. Helemaal nieuw om te zien, slechts een kleine 11.000 km op de teller en hij rijdt geweldig. Toen we onze verzekeringsadviseur vertelden wat we ervoor betaald hadden was zijn reactie "Nou, dan heb je wel een heel goede koop gedaan". En zo voelen wij het ook. Dank ook voor de prettige ontvangst, die we bij jullie kregen!!
14-6-2021 17:41:34
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Erg goed geholpen zeer mooie ford kuga gekocht auto rijd heerlijk werden goed geholpen en zeker goede service Hebben er verstand van geen rare verkoop praatjes gewoon fijn om bij deze me sen een auto te kopen
14-6-2021 17:03:53
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Fantastische Nissan Qashqai aangeschaft bij deze garage, we werden goed geholpen met goed advies. Janus gaf ons nog een goede inruilprijs voor onze oude auto.. De Nissan heeft nog 2 jaar fabrieksgarantie. We hebben op de eerste dag gelijk 400 kilometers gereden, echt een heerlijke auto.
12-6-2021 12:28:28
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Zeer tevreden over Sprint Automobiel. Ik heb er een zeer mooie auto gekocht en de prijs was ook nog eens zeer aantrekkelijk. Daarnaast kreeg ik er nog een set winterbanden op velg bij ook, wat wil je nog meer!?
9-6-2021 21:18:22
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Begin dit jaar een prachtige blauwe Nissan qashqai gekocht en wat rijdt deze heerlijk! Na een aantal maanden wat problemen met de airco maar dit werd meteen keurig en kosteloos opgelost door de eigenaar. Afspraak is afspraak en dit komen ze ook zeker na, hele goeie service! Sprint automobiel kan ik zeker aanbevelen.
20-4-2021 17:02:50
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Begin februari een Skoda Kodiaq gekocht. Auto rijdt geweldig. Volgens de advertentie zou er navigatie op zitten, helaas nergens te vinden. Met de eigenaar gebeld, geen probleem, breng de auto maar dan maken we het in orde. Prima en snel geregeld. Wat er beloofd wordt komen ze ook na. Altijd vriendelijke en warme ontvangst. Wat wij ook bijzonder hebben gewaardeerd was de geweldige bos bloemen voor mijn vrouw bij aflevering. Dit bedrijf is beslist een aanrader.
3-4-2021 16:28:41
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Heel positief,recht door zee. Geen nonsens gewoon fijn om mee zaken te doen, Wat afgesproken wordt gebeurt ook. Fijn om zaken mee te doen
3-4-2021 10:00:51
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Niet lullen maar poetsen mentaliteit. Eind maart een Nissan Qashqai Tekna uitvoering gekocht van juni 2020 met 15.000 km. Prijs kwaliteit verhouding uitstekend. Wij rijden elke dag wel even, ook gewoon voor een ritje. Rijd fantastisch, automaat bevalt ons heel goed. Eigenaar Janus is altijd bereikbaar als je een vraag hebt. Uitstekende service, en altijd een gezellige en warme ontvangst !!
20-3-2021 04:33:39
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Ik heb hier vorig jaar een Nissan Qashqai gekocht erg mooie auto met weinig kilometers en deze was best scherp geprijsd, kreeg best ook nog een leuke inruil prijs terug. Ik rij voor mijn werk best veel kilometers en ben van plan weer een jonger model hier te gaan aanschaffen..
16-3-2021 09:55:43
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Afgelopen week een jong gebruikte auto gekocht bij Sprint automobiel. Afspraken keurig nagekomen dus een tevreden klant. Voor herhaling vatbaar.
8-3-2021 10:49:55
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
VW Passat gekocht, Internet grondig door gezocht, nergens een betere prijs gevonden. Prima service, vriendelijke mensen, Auto ziet er top uit.
4-3-2021 10:58:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Bijna een jaar geleden een auto gekocht , waar we erg blij mee zijn, super service, bij aankoop afgesproken dat ze bij 20.000km de auto nog even zoude nakijken, gebeld en konden de auto meteen brengen, komen de afspraken echt na!!! Top!!
3-3-2021 13:29:34
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Prettige begeleiding en uitleg bij het uitzoeken van de auto, Bij het afleveren van de auto is echt alles uit de kast getrokken om te helpen met het oplossen van de problemen, die zelf had veroorzaakt, inzake het overmaken van het aankoop bedrag. Nogmaals hartelijk dank hiervoor.
20-2-2021 14:46:21
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super bedrijf je wordt super geholpen hebben erg mooi auto's staan voor een prima bedrag
19-2-2021 15:55:31
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
We hebben een super mooie ford kunga gekocht!! We zijn er gigantisch blij mee! Echt een top bedrijf. Ij raad hrt iedereen aan!
19-2-2021 14:15:24
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Was de moeite waard om naar Heerhugowaard te rijden. Super service gehad bij aankoop auto, Verkoper is top,geen praatjes maar recht doorzee! Zeker aan te raden
18-2-2021 16:52:36
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Op zoek naar een vervangende auto voor onze VW Polo van 9,5 jaar oud, kwamen we uit bij een Nissan Qashqai, een mooie auto om een rondreis door Europa te kunnen maken. Via Autoscout terecht gekomen bij Sprintautomobiel. Hr. Janus sr. heeft jarenlang ervaring in de autohandel. De proefrit heeft ons overtuigd voor de aanschaf van een prachtige Qashqai Connecta (met een aantal Tekna opties), van augustus 2019 met iets meer dan 30k km op de teller, in de kleur wit. We waren gelijk enthousiast. Janus heeft ons een prachtig onweerstaanbaar bod op onze oude auto gedaan, en we hebben 4 winterbanden erbij gekregen. Kritisch als ik ben, toch nog even een paar dagen bedenktijd genomen en nog even terug geweest voor een aantal vragen, die prima door Janus werden beantwoord. De deal werd gesloten en het was wachten op de kentekenregistratie. Ondertussen hebben we een aankoopkeuring laten doen, en de paar kleine puntjes die daar uit kwamen heeft hij keurig verholpen. Bij het ophalen, zaten (op mijn verzoek) de winterbanden er al om heen en er was een NL instructieboekje aanwezig. Daarom voor de service een dikke 10! Ik kan Sprint automobiel zeker bij anderen aanbevelen. De prijs van de auto is superscherp, de service uitstekend en vader en zoon weten alles over (o.a. deze) auto's! We wensen hen veel succes met hun bedrijf!
17-2-2021 09:21:10
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
7
Deskundigheid
6
Prijs/kwaliteit
8
Nette geïmporteerde auto’s. Betrouwbare service. Kleine ommissies worden goed afgehandeld. Eerlijke service en ze komen afspraken zonder rompslomp na.
6-2-2021 22:47:05
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik ben 2 maanden terug bij dit bedrijf geweest voor een Volkswagen tiguan. Ik was opzoek naar een jonge auto met weinig km tellers. Ik vond deze auto voor een mooie prijsje, ik was verrast over de prijs maar toch besloten langs te gaan. Bij aankomst kwam er direct iemand aan, deze man in rolstoel vertelde dat hij de eigenaar was, Hij had veel kennis over de auto’s en ik voelde me erg welkom. Het viel me op dat er meerdere tiquan suv te vinden waren. Na een test rit waren wij zeer tevreden en zijn wij over gegaan tot aankoop. Nu 2 maanden verder ben ik nog steeds zo vreselijk blij met de goede service. Ik kan dit auto bedrijf echt aan iedereen aanbevelen.
19-12-2020 16:41:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Prettig contact met de eigenaar en de medewerker. Vlotte en duidelijke communicatie. Kent z'n vak.
12-12-2020 19:04:27
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Afgelopen maandag een 6 maanden oude Nissan Qashqai Tekna+ gekocht. tegen een hele scherpe prijs. Import auto uit Denemarken, met volledige fabrieksgarantie. 11.000km op de teller, auto is als nieuw. Een paar krasjes op de achterkant welke eruit gepoetst zouden worden en als dat niet zou lukken zou het worden gespoten, dit is keurig en snel gedaan. Ook het op kenteken zetten, was met 5 dagen geregeld. Eigenaar Janus is iemand "die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt" afspraak is afspraak. Goede ervaring en een hele fijne auto, kortom een tevreden klant.
11-12-2020 17:44:25
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
In september een hyundai I30 wagon gekocht Na circa 8 weken begon de auto een vreemd geluid te maken. Contact met Sprint Auto mobiel gezocht en we konden de auto wanneer het ons uit kwam langs brengen Geluid bleek uit de drukgroep te komen. Er is voor ons zonder kosten en zonder problemen een nieuwe drukgroep met lager gemonteerd.. Zeer tevreden over de afhandeling en service.
24-11-2020 16:40:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Onlangs een Nissan Qashqai gekocht. Goede prijs, goed geholpen, aardige mensen. Maakt duidelijke afspraken en komt zijn afspraken na.
21-11-2020 12:41:28
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Net onze zo goed als nieuwe Nissan qashqai tekna + van juli 2020 opgehaald. Erg goed contact met de mensen van Sprint automobiel. Er werd zelfs de helft van onze aankoopkeuring vergoed, die overigens prima was zoals ons al was verteld door de eigenaar. Directe eerlijke en duidelijke communicatie. Daar houden wij van.
3-11-2020 18:31:56
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Onlangs een Hyundai Tucson gekocht bij Sprint Automobiel. Een superfijne auto tegen een goede prijs, weinig kilometers en echt in nieuwstaat. De heren zijn direct in hun communicatie, dus je weet precies wat je aan ze hebt, Heel fijn. Duidelijke afspraken, perfecte service en zoals gezegd een super aanbod (zowel in auto's als in prijzen)
27-10-2020 21:09:23
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Snelle en correcte service
12-10-2020 23:06:48
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Ik heb een tekna + gekocht. Wat een heerlijke auto. Janus heeft een hoop praatjes maar alle afspraken komt hij na. Heerlijk en eerlijk zaken doen daar houd ik van.
7-10-2020 15:06:50
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Op zoek naar echt iets anders. Uiteindelijk hier een super complete auto gevonden tegen een zeer goede prijs. De auto bevalt uitstekend en alle technische snufjes inmiddels eigen gemaakt. Een van de accessoires bleek defect en het onderdeel moest worden besteld. Ik ben keurig gebeld voor een passende afspraak en alles werkt nu zoals het hoort. Afspraak is afspraak. Goede service.
24-9-2020 12:19:45
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Ik heb een Nissan Quashqui Tekna + gekocht van 2019 tegen een zeer scherpe prijs met inruil van mijn Renault Capteur. De vraagprijs van deze auto lag ver beneden de dealerprijs.
21-9-2020 11:00:16
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ruim een week terug een Nissan qashqai gekocht Heel vriendelijk geholpen, goede uitleg en een proefrit geen probleem Open en eerlijke eigenaar en medewerkers En er zat gewoon Nissan garantie op tot drie jaar Zeer goede prijs / Kwaliteit
18-9-2020 17:49:20
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
7
Prijs/kwaliteit
9
Mooie auto gekocht. Goed geholpen eigenaar recht door zee, komt gemaakte afspraken na
26-8-2020 12:01:30
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Bij Sprintautomobiel (Janus) een Ford Kuga 2017 gekocht. Janus is eerlijk, transparant en recht door zee. Auto is goed, geen gebreken en rijdt heerlijk. Ik zou hier mijn volgende auto ook weer kopen.
13-8-2020 15:21:51
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik heb een aanbeveling gehad van een kennis die hier goede ervaring met dit bedrijf had, Na veel zoektochten met diverse bedrijven vroeg hij ga hier eens langs deze hebben genoeg keuze wat ji zoekt de auto die ik zocht stond daar de Ford Kuga wat een service en wat een rij plezier ook kreeg ik een volledige service beurt en de prijs was super voordelig met garantie dan bij een andere dealer en ook de volgende auto kom ik hier zeker voor terug.
2-8-2020 14:20:28
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Een no-nonsense bedrijf waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wat beloofd wordt, wordt ook waar gemaakt. Prettige ervaring.
17-7-2020 20:38:29
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Erg prettig geholpen, geen poes pas gewoon zoals het is!
10-7-2020 17:24:16
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik prachtige auto gekocht voor een goede prijs. Goede service. Uitstekende dealer.
2-7-2020 21:40:41
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Bijzonder vriendelijk, heel leuk geholpen, een aanrader .
2-7-2020 15:46:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Goed geholpen, goede service, zeer vriendelijk personeel, top.
26-6-2020 11:53:21
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Prachtige SUV gekocht tegen een concurrende prijs. Zeer snelle levering en goede service. Eigenaar zit al lang in het vak en weet waar hij het over heeft dus prima adres om een jong gebruikte auto aan te kopen.
18-6-2020 15:29:47
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Goede service en een heerlijke auto gekocht voor een goede prijs
15-6-2020 07:35:36
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Uitstekende dealer. Vriendelijk en duidelijke afspraken die ze waar maken.
8-6-2020 17:16:45
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
No nonsense bedrijf en mensen. Staan je goed en geduldig te woord. Mooie selectie jong gebruikte auto's uit het buitenland voor concurrerende tarieven.