34 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
3-4-2021 16:28:41
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Heel positief,recht door zee. Geen nonsens gewoon fijn om mee zaken te doen, Wat afgesproken wordt gebeurt ook. Fijn om zaken mee te doen
3-4-2021 10:00:51
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Niet lullen maar poetsen mentaliteit. Eind maart een Nissan Qashqai Tekna uitvoering gekocht van juni 2020 met 15.000 km. Prijs kwaliteit verhouding uitstekend. Wij rijden elke dag wel even, ook gewoon voor een ritje. Rijd fantastisch, automaat bevalt ons heel goed. Eigenaar Janus is altijd bereikbaar als je een vraag hebt. Uitstekende service, en altijd een gezellige en warme ontvangst !!
20-3-2021 04:33:39
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Ik heb hier vorig jaar een Nissan Qashqai gekocht erg mooie auto met weinig kilometers en deze was best scherp geprijsd, kreeg best ook nog een leuke inruil prijs terug. Ik rij voor mijn werk best veel kilometers en ben van plan weer een jonger model hier te gaan aanschaffen..
16-3-2021 09:55:43
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Afgelopen week een jong gebruikte auto gekocht bij Sprint automobiel. Afspraken keurig nagekomen dus een tevreden klant. Voor herhaling vatbaar.
8-3-2021 10:49:55
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
VW Passat gekocht, Internet grondig door gezocht, nergens een betere prijs gevonden. Prima service, vriendelijke mensen, Auto ziet er top uit.
4-3-2021 10:58:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Bijna een jaar geleden een auto gekocht , waar we erg blij mee zijn, super service, bij aankoop afgesproken dat ze bij 20.000km de auto nog even zoude nakijken, gebeld en konden de auto meteen brengen, komen de afspraken echt na!!! Top!!
3-3-2021 13:29:34
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Prettige begeleiding en uitleg bij het uitzoeken van de auto, Bij het afleveren van de auto is echt alles uit de kast getrokken om te helpen met het oplossen van de problemen, die zelf had veroorzaakt, inzake het overmaken van het aankoop bedrag. Nogmaals hartelijk dank hiervoor.
19-2-2021 15:55:31
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
We hebben een super mooie ford kunga gekocht!! We zijn er gigantisch blij mee! Echt een top bedrijf. Ij raad hrt iedereen aan!
19-2-2021 14:15:24
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Was de moeite waard om naar Heerhugowaard te rijden. Super service gehad bij aankoop auto, Verkoper is top,geen praatjes maar recht doorzee! Zeker aan te raden
18-2-2021 16:52:36
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Op zoek naar een vervangende auto voor onze VW Polo van 9,5 jaar oud, kwamen we uit bij een Nissan Qashqai, een mooie auto om een rondreis door Europa te kunnen maken. Via Autoscout terecht gekomen bij Sprintautomobiel. Hr. Janus sr. heeft jarenlang ervaring in de autohandel. De proefrit heeft ons overtuigd voor de aanschaf van een prachtige Qashqai Connecta (met een aantal Tekna opties), van augustus 2019 met iets meer dan 30k km op de teller, in de kleur wit. We waren gelijk enthousiast. Janus heeft ons een prachtig onweerstaanbaar bod op onze oude auto gedaan, en we hebben 4 winterbanden erbij gekregen. Kritisch als ik ben, toch nog even een paar dagen bedenktijd genomen en nog even terug geweest voor een aantal vragen, die prima door Janus werden beantwoord. De deal werd gesloten en het was wachten op de kentekenregistratie. Ondertussen hebben we een aankoopkeuring laten doen, en de paar kleine puntjes die daar uit kwamen heeft hij keurig verholpen. Bij het ophalen, zaten (op mijn verzoek) de winterbanden er al om heen en er was een NL instructieboekje aanwezig. Daarom voor de service een dikke 10! Ik kan Sprint automobiel zeker bij anderen aanbevelen. De prijs van de auto is superscherp, de service uitstekend en vader en zoon weten alles over (o.a. deze) auto's! We wensen hen veel succes met hun bedrijf!
17-2-2021 09:21:10
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
7
Deskundigheid
6
Prijs/kwaliteit
8
Nette geïmporteerde auto’s. Betrouwbare service. Kleine ommissies worden goed afgehandeld. Eerlijke service en ze komen afspraken zonder rompslomp na.
6-2-2021 22:47:05
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik ben 2 maanden terug bij dit bedrijf geweest voor een Volkswagen tiguan. Ik was opzoek naar een jonge auto met weinig km tellers. Ik vond deze auto voor een mooie prijsje, ik was verrast over de prijs maar toch besloten langs te gaan. Bij aankomst kwam er direct iemand aan, deze man in rolstoel vertelde dat hij de eigenaar was, Hij had veel kennis over de auto’s en ik voelde me erg welkom. Het viel me op dat er meerdere tiquan suv te vinden waren. Na een test rit waren wij zeer tevreden en zijn wij over gegaan tot aankoop. Nu 2 maanden verder ben ik nog steeds zo vreselijk blij met de goede service. Ik kan dit auto bedrijf echt aan iedereen aanbevelen.
19-12-2020 16:41:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Prettig contact met de eigenaar en de medewerker. Vlotte en duidelijke communicatie. Kent z'n vak.
11-12-2020 17:44:25
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
In september een hyundai I30 wagon gekocht Na circa 8 weken begon de auto een vreemd geluid te maken. Contact met Sprint Auto mobiel gezocht en we konden de auto wanneer het ons uit kwam langs brengen Geluid bleek uit de drukgroep te komen. Er is voor ons zonder kosten en zonder problemen een nieuwe drukgroep met lager gemonteerd.. Zeer tevreden over de afhandeling en service.
24-11-2020 16:40:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Onlangs een Nissan Qashqai gekocht. Goede prijs, goed geholpen, aardige mensen. Maakt duidelijke afspraken en komt zijn afspraken na.
21-11-2020 12:41:28
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Net onze zo goed als nieuwe Nissan qashqai tekna + van juli 2020 opgehaald. Erg goed contact met de mensen van Sprint automobiel. Er werd zelfs de helft van onze aankoopkeuring vergoed, die overigens prima was zoals ons al was verteld door de eigenaar. Directe eerlijke en duidelijke communicatie. Daar houden wij van.
3-11-2020 18:31:56
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Onlangs een Hyundai Tucson gekocht bij Sprint Automobiel. Een superfijne auto tegen een goede prijs, weinig kilometers en echt in nieuwstaat. De heren zijn direct in hun communicatie, dus je weet precies wat je aan ze hebt, Heel fijn. Duidelijke afspraken, perfecte service en zoals gezegd een super aanbod (zowel in auto's als in prijzen)
27-10-2020 21:09:23
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Snelle en correcte service
12-10-2020 23:06:48
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Ik heb een tekna + gekocht. Wat een heerlijke auto. Janus heeft een hoop praatjes maar alle afspraken komt hij na. Heerlijk en eerlijk zaken doen daar houd ik van.
7-10-2020 15:06:50
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Op zoek naar echt iets anders. Uiteindelijk hier een super complete auto gevonden tegen een zeer goede prijs. De auto bevalt uitstekend en alle technische snufjes inmiddels eigen gemaakt. Een van de accessoires bleek defect en het onderdeel moest worden besteld. Ik ben keurig gebeld voor een passende afspraak en alles werkt nu zoals het hoort. Afspraak is afspraak. Goede service.
24-9-2020 12:19:45
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Ik heb een Nissan Quashqui Tekna + gekocht van 2019 tegen een zeer scherpe prijs met inruil van mijn Renault Capteur. De vraagprijs van deze auto lag ver beneden de dealerprijs.
21-9-2020 11:00:16
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ruim een week terug een Nissan qashqai gekocht Heel vriendelijk geholpen, goede uitleg en een proefrit geen probleem Open en eerlijke eigenaar en medewerkers En er zat gewoon Nissan garantie op tot drie jaar Zeer goede prijs / Kwaliteit
18-9-2020 17:49:20
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
7
Prijs/kwaliteit
9
Mooie auto gekocht. Goed geholpen eigenaar recht door zee, komt gemaakte afspraken na
26-8-2020 12:01:30
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Bij Sprintautomobiel (Janus) een Ford Kuga 2017 gekocht. Janus is eerlijk, transparant en recht door zee. Auto is goed, geen gebreken en rijdt heerlijk. Ik zou hier mijn volgende auto ook weer kopen.
13-8-2020 15:21:51
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik heb een aanbeveling gehad van een kennis die hier goede ervaring met dit bedrijf had, Na veel zoektochten met diverse bedrijven vroeg hij ga hier eens langs deze hebben genoeg keuze wat ji zoekt de auto die ik zocht stond daar de Ford Kuga wat een service en wat een rij plezier ook kreeg ik een volledige service beurt en de prijs was super voordelig met garantie dan bij een andere dealer en ook de volgende auto kom ik hier zeker voor terug.
2-8-2020 14:20:28
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Een no-nonsense bedrijf waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wat beloofd wordt, wordt ook waar gemaakt. Prettige ervaring.
17-7-2020 20:38:29
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Erg prettig geholpen, geen poes pas gewoon zoals het is!
10-7-2020 17:24:16
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik prachtige auto gekocht voor een goede prijs. Goede service. Uitstekende dealer.
2-7-2020 21:40:41
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Bijzonder vriendelijk, heel leuk geholpen, een aanrader .
2-7-2020 15:46:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Goed geholpen, goede service, zeer vriendelijk personeel, top.
26-6-2020 11:53:21
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Prachtige SUV gekocht tegen een concurrende prijs. Zeer snelle levering en goede service. Eigenaar zit al lang in het vak en weet waar hij het over heeft dus prima adres om een jong gebruikte auto aan te kopen.
18-6-2020 15:29:47
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Goede service en een heerlijke auto gekocht voor een goede prijs
15-6-2020 07:35:36
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Uitstekende dealer. Vriendelijk en duidelijke afspraken die ze waar maken.
8-6-2020 17:16:45
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
No nonsense bedrijf en mensen. Staan je goed en geduldig te woord. Mooie selectie jong gebruikte auto's uit het buitenland voor concurrerende tarieven.