52 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
13-11-2021 12:55:07
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Mooie Qashqai gekocht bij sprint automobiel. Geen slappe verkooppraat maar boter bij de vis aanrader om een auto aan te schaffen
5-11-2021 17:28:24
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Wegens de gunstige prijsstelling hebben wij bij sprint Automobiel een Nissan Qashqai gekocht. Deze bleek helaas niet aan onze verwachtingen te voldoen. Nadat wij dit aan de eigenaar hadden gemeld, stelde hij direct voor om de auto voor een ander exemplaar om te ruilen. Hij kwam ons zelfs nog tegemoet door het prijsverschil te delen. Al binnen 3 uur na het afsluiten van de deal werden de auto"s door Sprint Mobiel op ons huisadres in Friesland omgewisseld. Wij zijn heel erg blij met de geboden oplossing. Dus niet alleen een gunstige prijsstelling, maar ook een geweldige service bij dit bedrijf.
1-11-2021 20:48:33
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Met de komst van ons dochtertje werd ons Opeltje te klein en gingen we op zoek naar een betrouwbare en veilige auto. Na wat marktonderzoek kwamen we tot de conclusie dat de Nissan Quashqai voor ons de beste optie zou zijn en kwamen we erachter dat Sprintautomobiel hierin gespecialiseerd was. Extra luxe uitvoeringen met weinig kilometers. Na een bakkie koffie met de eigenaar mochten we zelf ervaren hoe goed en soepel de auto reed. We werden snel en goed geholpen en hoefden niet langer te zoeken. Afgelopen zaterdag hebben we dan ook onze (bijna) nieuwe Nissan qashqai opgehaald. Wij voelen ons koning te rijk en ons dochtertje geniet van het prachtige panorama dak.
29-10-2021 19:25:09
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Vandaag onze Nissan qashqai opgehaald , vorige wk gekocht, echt een prachtige auto met alle nieuwe snufjes, automaat tecna plus , model 2020, compleet met allerlei snufjes. Janes is een eerlijke verkoper geen mooiweer praatjes. Hij zegt zoals het is en daar houden wij wel van. En de koffie is heerlijk en in een kopje inplaats van papieren bekertje dat is een leuke binnenkomst..wij komen vast weer bij dit bedrijf terug.
23-10-2021 19:58:12
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Kwalitatieve nette auto’s, prettig en recht door zee. Juiste prijsstelling en flexibel. Ook openstelling buiten de kantoor uren waarvoor dank. Meer als tevreden weggereden met jong gebruikte auto.
4-10-2021 10:01:24
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Hier in juni een Nissan Qashqai gekocht bouwjaar 2020 met 18.000 km op de teller. Nu al 7000 km mee gereden… Nu dus tijd om een beoordeling achter te laten. Verkoop- gaat iets anders dan je gewent bent hier, eigenaar komt niet in een net pak en gladde praatjes naar je toe…..maar zegt precies waar het op staat en dus weet je meteen waar je aan toe bent….meteen ter plekke proefrit mogen rijden en we waren gelijk verkocht. Duurde bij ons iets langer dat we de auto mochten ophalen maar dat lag niet aan hun (opvragen kenteken). Ik zou ieder die op zoek is naar een nieuwe auto deze zaak kunnen aan bevelen…..
9-9-2021 17:15:53
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Goed en klantvriendelijk bedrijf. Laatst een Hyundai Tuscon gekocht waarbij we samen een goede deal hebben getroffen en complimenten voor de goede service.
20-8-2021 09:27:13
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
10
We kwamen voor een Audi Q3 en vertrokken met een VW Tiguan! Nadat we op internet gezocht hebben naar een Audi Q3 vonden we een bij sprint automobiel die voordelig geprijsd is, dus wij kijken maar wat blijkt nu dat in de advertentie stond dat deze een elektrische achterklep heeft maar deze niet op de auto aanwezig was...... dus moesten we onze verwachting aanpassen, doordat deze Audi erg gunstig geprijsd was hebben we toch besloten om een proefrit te maken en daarna deze aan te schaffen. Toen we naar binnen gingen om de koop op papier te zetten viel mijn oog op de Tiguan Elegance die had nl alle opties die ik miste op de Audi Q3 voor de zelfde prijs. En hebben toe besloten deze aan te schaffen dat was geen probleem. Vriendelijke eigenaar en zoon.
7-8-2021 15:13:57
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
7
We kwamen uit Den Bosch en hebben een mooie Volkswagen T-ROC gekocht. Er zijn alleen maar hoge auto’s wat onze voorkeur heeft.
30-6-2021 19:25:43
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Vanmorgen even maar een bajkkie gaan doen, na een beetje praten overstag gegaan voor een mooie qashqai en mijn vorige qashqai voor mooie prijs kunnen inruilen....en ik denk dat we allebei tevreden zijn met deze deal ...nu even wachten totdat ik hem kan ophalen
20-6-2021 11:41:08
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Een kennis van onze zoon had hier een Quashgai gekocht en was zeer tevreden. Onze zoon ging er dus ook kijken en.....kocht ook een Quasqai. Ook hij was zeer tevreden over de service, de kwaliteit en de betrouwbaarheid. Dus gingen wij ook eens kijken, na orientatie op de zeer functionele website, En voor ons stond er ook de perfecte Quashqai. Helemaal nieuw om te zien, slechts een kleine 11.000 km op de teller en hij rijdt geweldig. Toen we onze verzekeringsadviseur vertelden wat we ervoor betaald hadden was zijn reactie "Nou, dan heb je wel een heel goede koop gedaan". En zo voelen wij het ook. Dank ook voor de prettige ontvangst, die we bij jullie kregen!!
14-6-2021 17:41:34
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Erg goed geholpen zeer mooie ford kuga gekocht auto rijd heerlijk werden goed geholpen en zeker goede service Hebben er verstand van geen rare verkoop praatjes gewoon fijn om bij deze me sen een auto te kopen
14-6-2021 17:03:53
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Fantastische Nissan Qashqai aangeschaft bij deze garage, we werden goed geholpen met goed advies. Janus gaf ons nog een goede inruilprijs voor onze oude auto.. De Nissan heeft nog 2 jaar fabrieksgarantie. We hebben op de eerste dag gelijk 400 kilometers gereden, echt een heerlijke auto.
12-6-2021 12:28:28
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Zeer tevreden over Sprint Automobiel. Ik heb er een zeer mooie auto gekocht en de prijs was ook nog eens zeer aantrekkelijk. Daarnaast kreeg ik er nog een set winterbanden op velg bij ook, wat wil je nog meer!?
9-6-2021 21:18:22
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Begin dit jaar een prachtige blauwe Nissan qashqai gekocht en wat rijdt deze heerlijk! Na een aantal maanden wat problemen met de airco maar dit werd meteen keurig en kosteloos opgelost door de eigenaar. Afspraak is afspraak en dit komen ze ook zeker na, hele goeie service! Sprint automobiel kan ik zeker aanbevelen.
20-4-2021 17:02:50
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Begin februari een Skoda Kodiaq gekocht. Auto rijdt geweldig. Volgens de advertentie zou er navigatie op zitten, helaas nergens te vinden. Met de eigenaar gebeld, geen probleem, breng de auto maar dan maken we het in orde. Prima en snel geregeld. Wat er beloofd wordt komen ze ook na. Altijd vriendelijke en warme ontvangst. Wat wij ook bijzonder hebben gewaardeerd was de geweldige bos bloemen voor mijn vrouw bij aflevering. Dit bedrijf is beslist een aanrader.
3-4-2021 16:28:41
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Heel positief,recht door zee. Geen nonsens gewoon fijn om mee zaken te doen, Wat afgesproken wordt gebeurt ook. Fijn om zaken mee te doen
3-4-2021 10:00:51
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Niet lullen maar poetsen mentaliteit. Eind maart een Nissan Qashqai Tekna uitvoering gekocht van juni 2020 met 15.000 km. Prijs kwaliteit verhouding uitstekend. Wij rijden elke dag wel even, ook gewoon voor een ritje. Rijd fantastisch, automaat bevalt ons heel goed. Eigenaar Janus is altijd bereikbaar als je een vraag hebt. Uitstekende service, en altijd een gezellige en warme ontvangst !!
20-3-2021 04:33:39
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Ik heb hier vorig jaar een Nissan Qashqai gekocht erg mooie auto met weinig kilometers en deze was best scherp geprijsd, kreeg best ook nog een leuke inruil prijs terug. Ik rij voor mijn werk best veel kilometers en ben van plan weer een jonger model hier te gaan aanschaffen..
16-3-2021 09:55:43
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Afgelopen week een jong gebruikte auto gekocht bij Sprint automobiel. Afspraken keurig nagekomen dus een tevreden klant. Voor herhaling vatbaar.
8-3-2021 10:49:55
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
VW Passat gekocht, Internet grondig door gezocht, nergens een betere prijs gevonden. Prima service, vriendelijke mensen, Auto ziet er top uit.
4-3-2021 10:58:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Bijna een jaar geleden een auto gekocht , waar we erg blij mee zijn, super service, bij aankoop afgesproken dat ze bij 20.000km de auto nog even zoude nakijken, gebeld en konden de auto meteen brengen, komen de afspraken echt na!!! Top!!
3-3-2021 13:29:34
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Prettige begeleiding en uitleg bij het uitzoeken van de auto, Bij het afleveren van de auto is echt alles uit de kast getrokken om te helpen met het oplossen van de problemen, die zelf had veroorzaakt, inzake het overmaken van het aankoop bedrag. Nogmaals hartelijk dank hiervoor.
20-2-2021 14:46:21
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super bedrijf je wordt super geholpen hebben erg mooi auto's staan voor een prima bedrag
19-2-2021 15:55:31
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
We hebben een super mooie ford kunga gekocht!! We zijn er gigantisch blij mee! Echt een top bedrijf. Ij raad hrt iedereen aan!
19-2-2021 14:15:24
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Was de moeite waard om naar Heerhugowaard te rijden. Super service gehad bij aankoop auto, Verkoper is top,geen praatjes maar recht doorzee! Zeker aan te raden
18-2-2021 16:52:36
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Op zoek naar een vervangende auto voor onze VW Polo van 9,5 jaar oud, kwamen we uit bij een Nissan Qashqai, een mooie auto om een rondreis door Europa te kunnen maken. Via Autoscout terecht gekomen bij Sprintautomobiel. Hr. Janus sr. heeft jarenlang ervaring in de autohandel. De proefrit heeft ons overtuigd voor de aanschaf van een prachtige Qashqai Connecta (met een aantal Tekna opties), van augustus 2019 met iets meer dan 30k km op de teller, in de kleur wit. We waren gelijk enthousiast. Janus heeft ons een prachtig onweerstaanbaar bod op onze oude auto gedaan, en we hebben 4 winterbanden erbij gekregen. Kritisch als ik ben, toch nog even een paar dagen bedenktijd genomen en nog even terug geweest voor een aantal vragen, die prima door Janus werden beantwoord. De deal werd gesloten en het was wachten op de kentekenregistratie. Ondertussen hebben we een aankoopkeuring laten doen, en de paar kleine puntjes die daar uit kwamen heeft hij keurig verholpen. Bij het ophalen, zaten (op mijn verzoek) de winterbanden er al om heen en er was een NL instructieboekje aanwezig. Daarom voor de service een dikke 10! Ik kan Sprint automobiel zeker bij anderen aanbevelen. De prijs van de auto is superscherp, de service uitstekend en vader en zoon weten alles over (o.a. deze) auto's! We wensen hen veel succes met hun bedrijf!
17-2-2021 09:21:10
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
7
Deskundigheid
6
Prijs/kwaliteit
8
Nette geïmporteerde auto’s. Betrouwbare service. Kleine ommissies worden goed afgehandeld. Eerlijke service en ze komen afspraken zonder rompslomp na.
6-2-2021 22:47:05
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik ben 2 maanden terug bij dit bedrijf geweest voor een Volkswagen tiguan. Ik was opzoek naar een jonge auto met weinig km tellers. Ik vond deze auto voor een mooie prijsje, ik was verrast over de prijs maar toch besloten langs te gaan. Bij aankomst kwam er direct iemand aan, deze man in rolstoel vertelde dat hij de eigenaar was, Hij had veel kennis over de auto’s en ik voelde me erg welkom. Het viel me op dat er meerdere tiquan suv te vinden waren. Na een test rit waren wij zeer tevreden en zijn wij over gegaan tot aankoop. Nu 2 maanden verder ben ik nog steeds zo vreselijk blij met de goede service. Ik kan dit auto bedrijf echt aan iedereen aanbevelen.
19-12-2020 16:41:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Prettig contact met de eigenaar en de medewerker. Vlotte en duidelijke communicatie. Kent z'n vak.
12-12-2020 19:04:27
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Afgelopen maandag een 6 maanden oude Nissan Qashqai Tekna+ gekocht. tegen een hele scherpe prijs. Import auto uit Denemarken, met volledige fabrieksgarantie. 11.000km op de teller, auto is als nieuw. Een paar krasjes op de achterkant welke eruit gepoetst zouden worden en als dat niet zou lukken zou het worden gespoten, dit is keurig en snel gedaan. Ook het op kenteken zetten, was met 5 dagen geregeld. Eigenaar Janus is iemand "die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt" afspraak is afspraak. Goede ervaring en een hele fijne auto, kortom een tevreden klant.
11-12-2020 17:44:25
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
In september een hyundai I30 wagon gekocht Na circa 8 weken begon de auto een vreemd geluid te maken. Contact met Sprint Auto mobiel gezocht en we konden de auto wanneer het ons uit kwam langs brengen Geluid bleek uit de drukgroep te komen. Er is voor ons zonder kosten en zonder problemen een nieuwe drukgroep met lager gemonteerd.. Zeer tevreden over de afhandeling en service.
24-11-2020 16:40:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Onlangs een Nissan Qashqai gekocht. Goede prijs, goed geholpen, aardige mensen. Maakt duidelijke afspraken en komt zijn afspraken na.
21-11-2020 12:41:28
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Net onze zo goed als nieuwe Nissan qashqai tekna + van juli 2020 opgehaald. Erg goed contact met de mensen van Sprint automobiel. Er werd zelfs de helft van onze aankoopkeuring vergoed, die overigens prima was zoals ons al was verteld door de eigenaar. Directe eerlijke en duidelijke communicatie. Daar houden wij van.
3-11-2020 18:31:56
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Onlangs een Hyundai Tucson gekocht bij Sprint Automobiel. Een superfijne auto tegen een goede prijs, weinig kilometers en echt in nieuwstaat. De heren zijn direct in hun communicatie, dus je weet precies wat je aan ze hebt, Heel fijn. Duidelijke afspraken, perfecte service en zoals gezegd een super aanbod (zowel in auto's als in prijzen)
27-10-2020 21:09:23
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Snelle en correcte service
12-10-2020 23:06:48
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Ik heb een tekna + gekocht. Wat een heerlijke auto. Janus heeft een hoop praatjes maar alle afspraken komt hij na. Heerlijk en eerlijk zaken doen daar houd ik van.
7-10-2020 15:06:50
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Op zoek naar echt iets anders. Uiteindelijk hier een super complete auto gevonden tegen een zeer goede prijs. De auto bevalt uitstekend en alle technische snufjes inmiddels eigen gemaakt. Een van de accessoires bleek defect en het onderdeel moest worden besteld. Ik ben keurig gebeld voor een passende afspraak en alles werkt nu zoals het hoort. Afspraak is afspraak. Goede service.
24-9-2020 12:19:45
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Ik heb een Nissan Quashqui Tekna + gekocht van 2019 tegen een zeer scherpe prijs met inruil van mijn Renault Capteur. De vraagprijs van deze auto lag ver beneden de dealerprijs.
21-9-2020 11:00:16
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ruim een week terug een Nissan qashqai gekocht Heel vriendelijk geholpen, goede uitleg en een proefrit geen probleem Open en eerlijke eigenaar en medewerkers En er zat gewoon Nissan garantie op tot drie jaar Zeer goede prijs / Kwaliteit
18-9-2020 17:49:20
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
7
Prijs/kwaliteit
9
Mooie auto gekocht. Goed geholpen eigenaar recht door zee, komt gemaakte afspraken na
26-8-2020 12:01:30
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Bij Sprintautomobiel (Janus) een Ford Kuga 2017 gekocht. Janus is eerlijk, transparant en recht door zee. Auto is goed, geen gebreken en rijdt heerlijk. Ik zou hier mijn volgende auto ook weer kopen.
13-8-2020 15:21:51
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik heb een aanbeveling gehad van een kennis die hier goede ervaring met dit bedrijf had, Na veel zoektochten met diverse bedrijven vroeg hij ga hier eens langs deze hebben genoeg keuze wat ji zoekt de auto die ik zocht stond daar de Ford Kuga wat een service en wat een rij plezier ook kreeg ik een volledige service beurt en de prijs was super voordelig met garantie dan bij een andere dealer en ook de volgende auto kom ik hier zeker voor terug.
2-8-2020 14:20:28
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Een no-nonsense bedrijf waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wat beloofd wordt, wordt ook waar gemaakt. Prettige ervaring.
17-7-2020 20:38:29
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Erg prettig geholpen, geen poes pas gewoon zoals het is!
10-7-2020 17:24:16
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik prachtige auto gekocht voor een goede prijs. Goede service. Uitstekende dealer.
2-7-2020 21:40:41
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Bijzonder vriendelijk, heel leuk geholpen, een aanrader .
2-7-2020 15:46:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Goed geholpen, goede service, zeer vriendelijk personeel, top.
26-6-2020 11:53:21
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Prachtige SUV gekocht tegen een concurrende prijs. Zeer snelle levering en goede service. Eigenaar zit al lang in het vak en weet waar hij het over heeft dus prima adres om een jong gebruikte auto aan te kopen.
18-6-2020 15:29:47
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Goede service en een heerlijke auto gekocht voor een goede prijs
15-6-2020 07:35:36
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Uitstekende dealer. Vriendelijk en duidelijke afspraken die ze waar maken.
8-6-2020 17:16:45
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
No nonsense bedrijf en mensen. Staan je goed en geduldig te woord. Mooie selectie jong gebruikte auto's uit het buitenland voor concurrerende tarieven.