16 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
12-10-2020 23:06:48
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Ik heb een tekna + gekocht. Wat een heerlijke auto. Janus heeft een hoop praatjes maar alle afspraken komt hij na. Heerlijk en eerlijk zaken doen daar houd ik van.
7-10-2020 15:06:50
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Op zoek naar echt iets anders. Uiteindelijk hier een super complete auto gevonden tegen een zeer goede prijs. De auto bevalt uitstekend en alle technische snufjes inmiddels eigen gemaakt. Een van de accessoires bleek defect en het onderdeel moest worden besteld. Ik ben keurig gebeld voor een passende afspraak en alles werkt nu zoals het hoort. Afspraak is afspraak. Goede service.
24-9-2020 12:19:45
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Ik heb een Nissan Quashqui Tekna + gekocht van 2019 tegen een zeer scherpe prijs met inruil van mijn Renault Capteur. De vraagprijs van deze auto lag ver beneden de dealerprijs.
21-9-2020 11:00:16
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ruim een week terug een Nissan qashqai gekocht Heel vriendelijk geholpen, goede uitleg en een proefrit geen probleem Open en eerlijke eigenaar en medewerkers En er zat gewoon Nissan garantie op tot drie jaar Zeer goede prijs / Kwaliteit
18-9-2020 17:49:20
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
7
Prijs/kwaliteit
9
Mooie auto gekocht. Goed geholpen eigenaar recht door zee, komt gemaakte afspraken na
26-8-2020 12:01:30
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Bij Sprintautomobiel (Janus) een Ford Kuga 2017 gekocht. Janus is eerlijk, transparant en recht door zee. Auto is goed, geen gebreken en rijdt heerlijk. Ik zou hier mijn volgende auto ook weer kopen.
13-8-2020 15:21:51
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik heb een aanbeveling gehad van een kennis die hier goede ervaring met dit bedrijf had, Na veel zoektochten met diverse bedrijven vroeg hij ga hier eens langs deze hebben genoeg keuze wat ji zoekt de auto die ik zocht stond daar de Ford Kuga wat een service en wat een rij plezier ook kreeg ik een volledige service beurt en de prijs was super voordelig met garantie dan bij een andere dealer en ook de volgende auto kom ik hier zeker voor terug.
2-8-2020 14:20:28
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Een no-nonsense bedrijf waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wat beloofd wordt, wordt ook waar gemaakt. Prettige ervaring.
17-7-2020 20:38:29
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Erg prettig geholpen, geen poes pas gewoon zoals het is!
10-7-2020 17:24:16
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik prachtige auto gekocht voor een goede prijs. Goede service. Uitstekende dealer.
2-7-2020 21:40:41
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Bijzonder vriendelijk, heel leuk geholpen, een aanrader .
2-7-2020 15:46:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Goed geholpen, goede service, zeer vriendelijk personeel, top.
26-6-2020 11:53:21
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Prachtige SUV gekocht tegen een concurrende prijs. Zeer snelle levering en goede service. Eigenaar zit al lang in het vak en weet waar hij het over heeft dus prima adres om een jong gebruikte auto aan te kopen.
18-6-2020 15:29:47
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Goede service en een heerlijke auto gekocht voor een goede prijs
15-6-2020 07:35:36
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Uitstekende dealer. Vriendelijk en duidelijke afspraken die ze waar maken.
8-6-2020 17:16:45
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
No nonsense bedrijf en mensen. Staan je goed en geduldig te woord. Mooie selectie jong gebruikte auto's uit het buitenland voor concurrerende tarieven.